11 Aralık’ta Swissotel The Bosphorus’da rekor katılımcı sayısıyla gerçekleştirilen, 30’dan fazla değerli konuşmacının Yapay Zekâ’nın geleceğimizi nasıl şekillendireceğini her yönüyle ele aldığı Smarties Next! Konferansı’nda, pazarlama profesyonelinin yanı sıra ajans çalışanları ve önde gelen sektörel dernek yöneticileri dahil 1000 kişiyi aşan katılımcı bir aradaydı.

MMA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Didem Namver ve RVD Yönetim Kurulu Başkanı, MMA Türkiye Aktif Onursal Başkanı Ahmet Pura’nın açış konuşmaları ile başlayan etkinlikte, meslek hayatının büyük bölümünü sektörün gelişimine adayan, MMA Türkiye’nin dernekleşme sürecine liderlik eden Pura’nın, iş yaşamındaki 50. Yıldönümü de kutlandı.

Konferansta ayrıca 6 derneğin (RVD, RD, IAB, MMA Türkiye, ARVAK ve URYAD) ve üyelerinin işbirliğiyle ikinci fazı hazırlanan Türkiye’de Reklamın Ekonomiye Katkısı Raporu’ndan ilk bulgular sektöre duyuruldu.

Gecenin sonunda, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen SMARTIES AWARDS TÜRKİYE ’23 ödül töreninde; 6 ana, 30 alt kategoride 113 ödül sahipleriyle buluştu.

Bu kadar dopdolu, sektörün geleceğine ışık tutacak nitelikteki içeriği ile, neredeyse tüm sektörü Smarties Next! Konferansı’nda bir araya getiren MMA Türkiye ekibini, Smarties Türkiye’23 ödüllerine hak kazanan markaları ve ajanslarını gönülden kutluyoruz.