2023 Çok Özel Bir Yıl

2023, Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlayacağı, bizi biz yapan değerlerin hatırlanacağı ve sonraki 100 yıl için gelecek nesillere miras bırakacaklarımızı gözden geçireceğimiz çok anlamlı bir yıl olmasının yanında, Dünya Reklamverenler Federasyonu WFA’in 70. Kuruluş yıldönümü ve Türk Reklam Sektörü için üst düzey önem taşıyan bir etkinliğe de damgasını vuracak.

2009 Yılından beri her yıl farklı bir ülkede düzenlenen Global Marketer Week 2010 yılında, derneğimizin katkılarıyla İstanbul’da gerçekleşmiş, o yıllarda reklam ve pazarlama dünyasının gündemine yön veren ünlü isimlerin katılımıyla geniş yankı uyandırmıştı.

2023 yılı buluşmasının İstanbul’da ikinci kez organize edileceği, 2022 yılında etkinliğin düzenlendiği Atina’da duyurulmasının ardından, daha biletler satışa çıkmadan talepler alınmaya başlandı.

25 – 28 Nisan arasında gerçekleşecek olan etkinlik dahilinde, ilk iki gün ve son gün sadece WFA üyelerinin katılabildiği kurul toplantıları ve kapalı oturumlar yapılıyor. 27 Nisan’da tüm gün sürecek Pazarlama Konferansı ise bilet alan herkesin katılımına açık olarak, dünyanın en etkili pazarlama liderlerinin kürsüye çıkacağı ICEC Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda olacak. 

Medeniyetlerin beşiği, Asya ve Avrupa’nın kesişim noktası İstanbul buluşması için, dünyanın dört bir yanından ve Türkiye’den rekor düzeyde katılım bekleniyor.

Cumhuriyetimizin 100. yaşında ülkemize gelen delegeler için, İstanbul etkinliğini daha ilk günden unutulmaz bir deneyime dönüştürme hedefiyle yola çıktık.

Etkinlik için ilk andan itibaren maddi manevi desteğini bildiren tüm üyelerimize ve Kantar Media’ya, medya sponsorumuz Marketing Türkiye'ye, koşulsuz destek sağlayan iletişim partnerlerimiz Artı PR ve Dentsu olmak üzere, ARVAK, IAB.TR, MMA Türkiye, URYAD ve DPİP'e çok teşekkür ediyoruz.

Global Marketer Week’in başlayacağı gün olan 25 Nisan Salı akşamında, diğer ülkelerden gelen delegelere “Welcome to İstanbul” diyeceğimiz çok özel bir davete imza atacağız. 

Çırağan Sarayı’nda geçekleşecek etkinlik için çağrımızı takiben destek veren sponsorlarımız; 

Akbank, Avon, Bayer, Danone, Eczacıbaşı, Eti, Haleon, Hayat Kimya, Koroplast, L’oréal, Mondeléz, PepsiCo, P&G, Reckitt, Trendyol, Unilever, Ülker; sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, iyi ki varsınız.

9 Ocak 2023'ten itibaren biletleri satışa sunulan Global Marketer Week - 27 Nisan Pazarlama Konferansı için tüm detaylara buradan ulaşabilir, yerinizi hemen ayırtabilirsiniz.

Nisan’da görüşmek üzere…

Dilhan KOLKO
RVD Genel Koordinatörü