5. M.E. (Marketing Experience) Talks etkinliğimizin konuğu, “Bazen Olmaz” kitabının yazarı, tanınmış gazeteci, yazar ve sunucu Özlem Gürses oldu. Gürses, 23 Kasım Perşembe akşamı Kolektif House Levent’te gerçekleştirdiğimiz “İş dünyasında başarısızlık nedir?” adlı seminerde tecrübe ve birikimlerini katılımcılarımızla paylaştı.

M.E. Talks’un konuşmacı konuğu Özlem Gürses, başarısızlık ile ilgili kişisel ve profesyonel deneyimlerinin yanı sıra, kitabında konuk ettiği ünlülerin başarısızlık ile ilgili görüş ve hikayelerini katılımcılarımız ile paylaştı. Eğlenceli anlara da sahne olan Gürses’in konuşması, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Başarısızlık öykülerinin anlatıldığı “Bazen Olmaz” kitabının hazırlık aşamasında Hüsnü Özyeğin, Cem Boyner, Cem Yılmaz ve Zeynep Bodur Okyay’ın da aralarında olduğu ünlü isimlerle gerçekleştirilen söyleşilerden bölümler de paylaşan Gürses’in konuşmasında; kendini tanımak, hata yapma korkusu, rol modeli eksikliği, aile etkisi ve kişisel tatmin öne çıkan konular oldu. Seminer, Özlem Gürses’in katılımcıların sorularını yanıtladığı ve katılımcılara kendi sorularını yönelttiği soru-cevap bölümünün ardından tamamlandı.

M.E. Talks etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan ve katılımcılarımızla çok yararlanacaklarını düşündüğümüz kişisel deneyimlerini de paylaşan Özlem Gürses’e çok teşekkür ediyoruz.